toneellessen voor tieners en jongeren

VOOR JONGEREN
vanaf 12 jaar 

meld je dan nu aan!

JONGERENTHEATER


A

Acteren 12+ 

Bij acteren 12+ leer je acteren dmv improvisatie en tekst-toneel . Samen met de theaterdocent worden scènes bedacht en personages ontwikkeld. Iedereen die het leuk vind om te acteren kan zich hiervoor inschrijven. De training biedt de spelers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen in het acteren. Hoe acteer je geloofwaardig of juist heel absurd. Je gaat de vloer op en leert spanning opbouwen, durft stiltes te laten vallen en een conflict aan te gaan. Kortom een gave training om het acteren verder te onderzoeken.


J  ongerenproductie 14+

 

In 12 repetities werk je toe naar een voorstelling die je twee keer gaat spelen voor de Kerstvakantie. Heb jij tijd en zin om direct aan de slag te gaan met een toneelstuk of je te laten verrassen door nieuwe ideeën bijvoorbeeld vanuit improvisaties een voorstelling in elkaar  te zetten, meld je dan snel aan. De eerste repetitie is een proefles. Daarna besluit je of je verder gaat. De meeste jongeren die zich hiervoor aanmelden sluiten vriendschappen en spelen meerder producties per jaar. Er zijn verschillende regisseurs die bij het Jeugdtheaterhuis werken. Per productie wordt er gekeken welke regisseur de voorstelling gaat maken. Het enthousiasme is zo groot dat zowel de jongeren als de regisseur prachtige voorstellingen neerzetten. Met elkaar beleef je een fantastische tijd die je acteer ervaring alleen maar verruimd en verder ontwikkeld.

 

 

theaterlessen voor tieners en jongeren

INFO JONGEREN 2018

Acteren12+

winter 2019Locatie Theater De Cameleon
wanneer 
dinsdagmiddag
tijd 17.15 tot 18.45 uur
data 15 januari – 11 juni
geen les op 19 februari, 23 en 30 april
Presentatie op zaterdag 15 juni om 19.30 uur
Kosten 
€300 voor 19 lessen van 1,5 uur en 1 presentatie
of €15 per les voor latere instromers

Meld je snel aan voor een proefles

JONGERENPRODUCTIE 14+

winter 2019Locatie Theater De Cameleon
wanneer 
maandagmiddag
tijd 18.10 tot 19.40 uur
data 14 januari – 20 mei
geen les op 18 februari en 22 en 29 april
Voorstelling op zaterdag 25 mei om 18.00 en 20.00 uur
Kosten 
€255 voor 16 lessen van 1,5 uur en 2 voorstellingen
of €15 per les voor latere instromers


H et Jeugdtheaterhuis biedt een podium aan  voor jongeren. Wij maken producties waarin het spelen centraal staat en samenspel wordt geoefend. Plezier is bij ons de drijfveer en jouw talent willen we omarmen .  Je wordt begeleid door een professionele regisseur/actrice  waardoor je acteer-skills verbeteren. In de afgelopen drie jaar hebben we o.a ‘Scenes uit een Huwelijk’,  ‘Faust’, ‘Midzomernachtdroom’ en momenteel ‘ Kruistocht in spijkerbroek’ en ‘In Love’ bij ons op de planken staan of gebracht. Ben je nieuwsgierig en wil je meespelen schrijf je dan nu in voor een proefles! Vanaf september 2017 starten we met twee gloednieuwe producties!

Ja, ik doe mee!

Share this Post